Reacties

/Reacties
Reacties 2018-02-09T13:30:09+01:00
Saskia Sinnige, 37 jaar;

Elke keer sta ik te giechelen als een klein kind tijdens Henrikes lessen. De ervaringen zijn zo nieuw en verrassend. Er gaat een wereld voor me open: wat is het lichaam toch een mooi instrument.

Irene, 26 jaar

Zangles bij Henrike is voor mij altijd verrassend. Niet alleen door de onverwachte en uitdagende oefeningen, maar ook door het resultaat. Opeens hoor je jezelf een fantastische klank zingen. Daarnaast is het voor mij ook een uur waarin ik weer in balans  kom.

Jacquelien, 27 jaar:

Ik wist niet dat ik zulke krachtige klanken in me had, op de beste momenten lijkt het bijna vanzelf te gaan! Met een breed scala aan methoden, en met veel enthousiasme en geduld, stimuleert Henrike je op zoek te gaan naar je stem zoals die het liefst wil klinken.
Ook wel eens mooi om het je zo te kunnen laten weten dat ik inderdaad veel plezier aan de lessen beleef!

Damaris Matthijsen, 36 jaar:

De zangles van Henrike is een moment waar ik elke keer weer naar uit zie. Hoe bijzonder is het te merken dat je lichaam tonen fabriceert waarvan je niet wist dat je ze in je had. Zonder spanning, zonder goed of fout maar gewoon je eigen lichaam ontdekken, nieuwsgierig naar wat komen gaat en elke keer verbaasd de deur uit gaan met een gevoel van wow, wat is er nu weer gebeurd, heerlijk, wat een leuke ontdekkingstocht! en het heeft ook nog eens echt resultaat, mijn toon is ten positieve aan het veranderen.

Cees, 52 jaar:

In de methode Lichtenberg leer ik wat het zingen met mijn lichaam doet. Niet focussen op het trainen van spieren of de controle over de ademhaling, maar luisteren naar de klank als uitgangspunt. Ik ervaar al na enkele lessen dat het heel spannend is om ‘verborgen’ aspecten van klank te ontdekken en te leren hoe deze met mijn lichaam samenhangen. Soms lukt het al de klank of een lied zonder extra inspanning ruimtelijker en rijker te laten klinken. Henrike is een enthousiaste en motiverende stimulans op deze ontdekkingstocht!

Wilt u reageren naar aanleiding van de website of bent u geïnteresseerd?

stuur een email